
Taller de pa amb massa mare

Informació general
Informació de l’esdeveniment
L'activitat consiteix en un taller d’elaboració de pa amb massa mare, durant el qual els participants aprendran tot el procés i faran el seu propi pa, que s’emportaran a casa.
Anirà a càrrec de Núria Robert, que s’ha especialitzat en difondre la tradició d’elaborar el pa de forma artesanal i amb massa mare, un llevat de la pròpia farina que té moltes propietats beneficioses a nivell nutricional i digestiu.
El taller serà el dissabte, 29 de març, de 9.30 a 12.30 h, a la Casa Pairal. En total hi ha plaça per a vuit famílies, formades per un adult més un o dos infants a partir dels sis anys. El preu de l’activitat és de 25 euros per família i les inscripcions s’obriran a l’app La Massana + a partir de divendres, 21 de març, a les 12 h.
Cada participant ha de portar:
- Davantal,
- Drap de cuina,
- Pot de vidre,
- Bossa preferiblement de tela,
- Tàper mitjà.
L'activitat consiteix en un taller d’elaboració de pa amb massa mare, durant el qual els participants aprendran tot el procés i faran el seu propi pa, que s’emportaran a casa.
Anirà a càrrec de Núria Robert, que s’ha especialitzat en difondre la tradició d’elaborar el pa de forma artesanal i amb massa mare, un llevat de la pròpia farina que té moltes propietats beneficioses a nivell nutricional i digestiu.
El taller serà el dissabte, 29 de març, de 9.30 a 12.30 h, a la Casa Pairal. En total hi ha plaça per a vuit famílies, formades per un adult més un o dos infants a partir dels sis anys. El preu de l’activitat és de 25 euros per família i les inscripcions s’obriran a l’app La Massana + a partir de divendres, 21 de març, a les 12 h.
Cada participant ha de portar:
- Davantal,
- Drap de cuina,
- Pot de vidre,
- Bossa preferiblement de tela,
- Tàper mitjà.
L'activitat consiteix en un taller d’elaboració de pa amb massa mare, durant el qual els participants aprendran tot el procés i faran el seu propi pa, que s’emportaran a casa.
Anirà a càrrec de Núria Robert, que s’ha especialitzat en difondre la tradició d’elaborar el pa de forma artesanal i amb massa mare, un llevat de la pròpia farina que té moltes propietats beneficioses a nivell nutricional i digestiu.
El taller serà el dissabte, 29 de març, de 9.30 a 12.30 h, a la Casa Pairal. En total hi ha plaça per a vuit famílies, formades per un adult més un o dos infants a partir dels sis anys. E...
L'activitat consiteix en un taller d’elaboració de pa amb massa mare, durant el qual els participants aprendran tot el procés i faran el seu propi pa, que s’emportaran a casa.
Anirà a càrrec de Núria Robert, que s’ha especialitzat en difondre la tradició d’elaborar el pa de forma artesanal i amb massa mare, un llevat de la pròpia farina que té moltes propietats beneficioses a nivell nutricional i digestiu.
El taller serà el dissabte, 29 de març, de 9.30 a 12.30 h, a la Casa Pairal. En total hi ha plaça per a vuit famílies, formades per un adult més un o dos infants a partir dels sis anys. El preu de l’activitat és de 25 euros per família i les inscripcions s’obriran a l’app La Massana + a partir de divendres, 21 de març, a les 12 h.
Cada participant ha de portar:
- Davantal,
- Drap de cuina,
- Pot de vidre,
- Bossa preferiblement de tela,
- Tàper mitjà.