Vermut amb flors i postres florals als bars i granges de la Massana

Activitats i tallers
  • Mostra +1 fotos

    Informació general

    dissabte, 11 de maig 2024

    13:00h

    La Massana

    Veure mapa

    Informació de l’esdeveniment

    Diferents bars de la Massana s’animen i preparen una tapa amb tocs florals més un quinto d’Estrella Galícia per un preu de 4 €. Al mateix temps, alguns dels restaurants i granges del poble crearan postres florals, que es podran degustar dins dels seus menús o de forma individual.


    Vota la proposta gastronòmica que més t'agrada a través del codi QR que trobaràs en els establiments col·laboradors i entra en el sorteig de diferents premis!

    Restauradors participants a la ruta de Vermut amb flors:
    · LA BONA TAULA: Bunyol de formatge amb confitura de flors
    · PRAT GRAN: Formatge Filadèlfia amb viru...

    Diferents bars de la Massana s’animen i preparen una tapa amb tocs florals més un quinto d’Estrella Galícia per un preu de 4 €. Al mateix temps, alguns dels restaurants i granges del poble crearan postres florals, que es podran degustar dins dels seus menús o de forma individual.


    Vota la proposta gastronòmica que més t'agrada a través del codi QR que trobaràs en els establiments col·laboradors i entra en el sorteig de diferents premis!

    Restauradors participants a la ruta de Vermut amb flors:
    · LA BONA TAULA: Bunyol de formatge amb confitura de flors
    · PRAT GRAN: Formatge Filadèlfia amb virutes de pernil en flor
    · RACÓ D'EN SILVINO: Cor de carxofa amb anxova i olives
    · DONPI: Croquetes de trinxat, confitura de bacó i flors comestibles
    · TAPEO DE DARIO: Pasta fresca amb encenalls d'entrecot i ceba confitada a la mel de flors de primavera i al punt de reducció de Pedro Ximénez, amb beixamel de tòfona
    · VINE ANDORRA: La flor i el seu insecte
    · EL BOSC: Pastís de salmó amb maionesa de flor de ruca i el seu cruixent
    · BAR IVAN: "Rissois" i bunyol de bacallà decorat amb flors
    · LA MINJADORA DEL SINQUEDE: Sinquede flor
    · HOSTAL PALANQUES: Caneló de tomàquet i salmó amb gelatina de flor de saüc
    · MALANDRA: Polp en rosa
    · MON BOHEMI: Bao salvatge
    · VERSIO ORIGINAL: Fals gelat de formatge amb surimi i bacó
    · RUMORA: Pionnono

    Restauradors participants a la ruta de Postres florals:
    · LA BORDA DE L'AVI: Flam de mató d'Andorra, xarrup de fruits vermells i mesclum de flors · 9,50 €
    · BABEK: Oasi de maduixa i nata amb elixir de rosa mosqueta i espècies del Marroc · 7,00 €
    · CAL SILVINO: Mousse de fruits vermells · 4,50 €
    · BORDA XICA: Cassoleta ANDOFLORA (amb crema pastissera, fruits vermells i flors) · 6,00 €
    · FRED OH! CREPERIA: Crep de Nutella, galeta “oreo”, nata, “lacasitos” i sucre glaç en format floral · 6,80 €
    · GRUPETTA: Hummingbird cake (pinya, plàtan i flors) · 4,50 €
    · ANDREA: “Tarta” de formatge i la seva decoració floral · 7,00 €
    · L'OPERETTA: Pastís casolà de llima amb merengue i flors · 7,50 €
    · LA MINJADORA DEL SINQUDE: Gelat de turró amb bola de xocolata i crocant d'ametlla · 6,80 €
    · HOSTAL PALANQUES: "Crème Brulée" de roses · 22,50 €
    · MALANDRA: Pastís de formatge, tòfona, flors i figues en almívar · 7,00 €
    · MON BOHEMI: Pastís de formatge salvatge · 6,00 €
    · VERSIO ORIGINAL: Rosa de pasta de full amb poma, natilles i fruits vermells · 22,50 €
    · RUMORA: Donut Floral ·