Lo Mandongo
Informació general
Informació de l’esdeveniment
El Comú de la Massana ofereix una jornada de cuina tradicional de tardor, més coneguda per “Lo Mandongo” el proper 30 de novembre del 2024 a la plaça de l'Església de la Massana.
Aquest esdeveniment culinari és una oportunitat única perquè, tant turistes com residents, es puguin delectar amb el gust dels productes andorrans.
La Confraria de Sant Antoni aporta el seu toc personal a moltes de les menges més tradicionals del nostre país, on no faltaran els elaborats del porc amb un estil molt personal i una qualitat immillorable!
· A les 10.00 h preparació de la carn de porc a càrrec de la Confraria de Sant Antoni.
· A les 12.00 h recordem la tradició de la matança del porc.
Conduït per Alfred Llahí amb la participació del poble.
· A les 13.00 h dinar popular amb trinxat i carn de porc.
Venda dels tiquets a l'Oficina de turisme de la Massana a partir del 15 de novembre de 9.30 h a 13.00 h i de 15.00 h a 19.00 h. 4€/nens (fins als 14 anys) i 8€/adult.
El Comú de la Massana ofereix una jornada de cuina tradicional de tardor, més coneguda per “Lo Mandongo” el proper 30 de novembre del 2024 a la plaça de l'Església de la Massana.
Aquest esdeveniment culinari és una oportunitat única perquè, tant turistes com residents, es puguin delectar amb el gust dels productes andorrans.
La Confraria de Sant Antoni aporta el seu toc personal a moltes de les menges més tradicionals del nostre país, on no faltaran els elaborats del porc amb un estil molt personal i una qualitat immillorable!
· A les 10.00 h preparació de la carn de porc a càrrec de la Confraria de Sant Antoni.
· A les 12.00 h recordem la tradició de la matança del porc.
Conduït per Alfred Llahí amb la participació del poble.
· A les 13.00 h dinar popular amb trinxat i carn de porc.
Venda dels tiquets a l'Oficina de turisme de la Massana a partir del 15 de novembre de 9.30 h a 13.00 h i de 15.00 h a 19.00 h. 4€/nens (fins als 14 anys) i 8€/adult.
El Comú de la Massana ofereix una jornada de cuina tradicional de tardor, més coneguda per “Lo Mandongo” el proper 30 de novembre del 2024 a la plaça de l'Església de la Massana.
Aquest esdeveniment culinari és una oportunitat única perquè, tant turistes com residents, es puguin delectar amb el gust dels productes andorrans.
La Confraria de Sant Antoni aporta el seu toc personal a moltes de les menges més tradicionals del nostre país, on no faltaran els elaborats del porc amb un estil molt personal i una qualitat immillorable!
· A les 10.00 h preparació de la carn de porc a càrrec de la C...
El Comú de la Massana ofereix una jornada de cuina tradicional de tardor, més coneguda per “Lo Mandongo” el proper 30 de novembre del 2024 a la plaça de l'Església de la Massana.
Aquest esdeveniment culinari és una oportunitat única perquè, tant turistes com residents, es puguin delectar amb el gust dels productes andorrans.
La Confraria de Sant Antoni aporta el seu toc personal a moltes de les menges més tradicionals del nostre país, on no faltaran els elaborats del porc amb un estil molt personal i una qualitat immillorable!
· A les 10.00 h preparació de la carn de porc a càrrec de la Confraria de Sant Antoni.
· A les 12.00 h recordem la tradició de la matança del porc.
Conduït per Alfred Llahí amb la participació del poble.
· A les 13.00 h dinar popular amb trinxat i carn de porc.
Venda dels tiquets a l'Oficina de turisme de la Massana a partir del 15 de novembre de 9.30 h a 13.00 h i de 15.00 h a 19.00 h. 4€/nens (fins als 14 anys) i 8€/adult.