La Massana i la seva gastronomia.
Emporta't el millor record d'aquesta terra “El Sabor de la Massana”
La Massana és muntanya, història, esport, emocions i gastronomia. Al nostre territori trobaràs varietat i qualitat així com un ingredient secret: el respecte al producte, a la terra i la tradició. Els nostres fogons ofereixen receptes d‘alta muntanya, casolana i de mercat. Cuina de tradició andorrana, festes populars i berenars amb vistes que et trauran l'alè. A més a més, la Massana és un gresol de cultures, cosa que es reflecteix en la seva gastronomia. Fes una ruta per Àsia, Mèxic, Orient Mitjà, Portugal sense sortir de la parròquia i no et perdis els millors rostits argentins a més de 1000 metres d'alçada. Ja sigui nevada o vestida de verd, a la Massana pots gaudir de la seva gastronomia tot l’any!
La massana com epicentre de la gastronomia sostenible
La gastronomia sostenible és deliciosa, creativa i amb propòsit.
Som l’epicentre
Perquè aconseguirem expandir la gastronomia sostenible a la nostra Parròquia i més enllà!
Som sostenibles
Perquè valoritzem els productors locals, els nostres comerços i perquè volem una gastronomia que respecti el producte, la tradició, la cuina saludable, proposant el producte de proximitat com a base. I anem a per més!
Com ho aconseguirem?
Fent recerca, fomentant la sostenibilitat dins el sector gastronòmic, promovent l'economia circular, conscienciant, valoritzant i comunicant. Fent participar a la població, les escoles, els productors locals, impulsant la proximitat.
Suma’t a la generació del compromís i emporta’t el millor record d´aquesta terra, el sabor de la Massana!
Descarrega el resum executiuLa massana Fogons: tradició culinària
La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions. Tot va començar amb el somni de poder compilar tota la creativitat dels restauradors, transmetre les olors i els sabors dels fogons de la parròquia i exposar-los en un gran aparador al món sencer.
Visita @lamassanafogons
Jornades de gastronomia sostenible
Jornades de gastronomia sostenible
Activitats a la muntanya
Cursos de cuina d’aprofitament
Festes i tradicions
La castanyada
Productors locals i establiments gastronòmics
Sabem que el sabor de la Massana no sorgeix només dels fogons. També hi tenim els productes d'aquells petits grans productors locals que decideixen apostar per la proximitat. Inventen, reinventen, treballen de forma sostenible per aconseguir resultats diferents amb productes locals o de proximitat, deixant la nostra parròquia com a referent en sabor i qualitat.
El més dolç d'aquesta terra: La Massana Llaminera
A la Massana tenim una autèntica ruta gurmet: establiments gastronòmics, granges i restaurants amb una àmplia oferta de dolços per menjar en qualsevol moment del dia o a l'hora de les postres, amb el toc creatiu de cada pastisser. Faci fred o calor, no hi ha res millor que gaudir d'un esmorzar o un berenar irresistible i amb productes de proximitat i temporada.